Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Petra | Psychosociaal therapeut en bevlogen coach

Psychosociaal-therapeut-en-bevlogen-coach-Lienden
Coach Lienden
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Lienden

Is jouw huidige situatie anders dan je gewenste situatie? Neem contact met me op, samen knokken we naar beter!

 

In mij vind je de juiste hulpverlener als je houdt van een no-nonsens doelgerichte aanpak.

 

 

Stress en burn-out specialist

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stress en burn-out klachten. Ik help je om hiervoor betaling van je werkgever te regelen. Ik heb contacten en doe voortgangsrapportages aan je bedrijfsarts.

 

Ik heb een zeer praktische aanpak waarbij mensen gemiddeld binnen een maand of drie weer deels aan het werk zijn. Ik werk met 3 fasen: crisisfase / probleem en oplossingsfase / toepassingsfse.

 

 

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt? Zingeving

Daarnaast werk ik als coach voor mensen die zich afvragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt? Met een zeer doelgericht programma vinden we snel en zeer concreet antwoorden op deze vragen en sta je een stuk steviger en zelfverzekerder in de wereld. 

 

 

Trauma en verwerking eventueel met EMDR

Ook als je te maken krijgt met een traumatische gebeurtenis je leven wil ik er graag voor je zijn. Als plek om je angsten, twijfel en verdriet kwijt te kunnen. Iemand die je overeind houdt en met je mee wandelt door een moeilijke periode. Ook al je last blijft houden van flashbacks, triggers of blokkades waardoor je merkt dat je je vaak niet fijn voelt kan ik je verder helpen. Schematherapie of EMDR zijn hiervoor heel geschikt.

 

 

Werk en loopbaan

Ik heb 15 jaar werkervaring als HR adviseur in verschillende organisaties. Hierdoor ben ik een uitstekende coach als het gaat om werkgerelateerde zaken. Loopbaan vraagstukken, conflicten op het werk of sollicitatiebegeleiding.

 

 

Therapeut

Naast coach ben ik ook relatietherapeut en kan met jou of jullie aan de slag rondom thema's als intimiteit, bindings- of verlatingsangst, sleur, ontrouw, echtscheiding ed.

 

Graag maak ik geheel gratis en vrijblijvend kennis met je en luister naar je verhaal en hulpvraag. Ik zal je eerlijk vertellen of ik de aangewezen persoon ben voor jou. Ik stel me nader aan je voor en vertel je hoe ik je zou kunnen helpen.

In mijn praktijk staat we met een team klaar om jou op te vangen. Bij een van ons is altijd binnen een maand plek, ook in de avond. 

  

 

Opleidingen & registraties

Opleidingen:

HBO Hr-adviseur / HBO- Trainer en coach / Toegepaste Psychologie / Relatietherapeut /                            EMDR therapeut / Schematherapeut

Aansluitingen en erkenning:

NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) / EMCC (European Mentoring and Coaching Council) / Erkenning van BATC (Belangen Accociatie Therapeut en Consument) / Accreditatie EMDR door KTNO onder nummer K6945

Tarieven

Voor een sessie vraag ik €70,00, in de avond of het weekend komt daat 10 euro bij op. 


Openingstijden

Maandag 8.30 - 16.00
Dinsdag 8.30- 16.00
Woensdag 8.30 - 12.00
Donderdag 8.30-16.00
Vrijdag 8.30-16.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |