Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Titia | Coach, kindercoach, relatiecoach

Coach,-kindercoach,-relatiecoach-Harderwijk
De Ruyterlaan 1
3843 EB Harderwijk

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---


Ik ben Titia, coach en psycholoog voor kinderen en volwassenen en relatietherapeut in Harderwijk. Door middel van coaching, psychotherapie, relatietherapie en EMDR begeleid ik kinderen  en volwassenen om problemen te doorbreken en met meer kracht en vertrouwen verder te gaan.

 

Op dit moment heb ik een wachtlijst van meerdere weken. Als je eerder hulp wilt, raadpleeg dan één van mijn collega's.

Therapie en coaching voor volwassenen

Ik bied relatietherapie, psychotherapie of coaching voor volwassenen. Problemen kunnen samenhangen met je partner, privéleven of werk. Misschien heb je weinig zelfvertrouwen of last van depressie, boosheid of angst. Het kan zijn dat je veel stress ervaart of dat je relatie vastloopt.

 

Ik help je om gebeurtenissen te verwerken en om je weer goed in je vel te voelen. Zodat je je weer kunt ontspannen en meer balans ervaart. Ook kunnen jij en je partner werken aan een effectievere communicatie en aan meer inzicht in de patronen binnen jullie relatie.

 

Als coach en psycholoog in Harderwijk ben ik gespecialiseerd in behandeling van angst en trauma, als nodig met hulp van EMDR. Andere specialisaties zijn begeleiding van kinderen en ouders in echtscheiding, en van hoog gevoeligheid / hoog sensitiviteit.

 

 

Kindercoaching en kindertherapie in Harderwijk

Ik geef effectieve en kortdurende coaching en psychotherapie aan kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Alle kinderen zijn uniek en verdienen het om op de meest passende manier geholpen te worden.

 

De kindertherapie bestaat uit speelse kindersessies en oudergesprekken waarbij de opvoeding, de school en het gezin aan bod komen. Kinderen vinden het meestal leuk om te komen en voelen zich gehoord.

 

Naast speltherapie bestaat de behandeling uit interventies voor meer ontspanning, meer kunnen voelen, ervaren en meer zelfvertrouwen. Nauwe samenwerking met ouders en eventueel school vind ik in de kindertherapie erg belangrijk, zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat het weer goed gaat met je kind.

 

 

EMDR

Door een schokkende ervaring in het verleden kun je soms nog steeds paniekreacties krijgen. Misschien heb je een ongeluk meegemaakt of nare ervaringen gehad met artsen, geweld of de dood.

 

EMDR is een korte, effectieve behandeling van een trauma. Als psycholoog zet ik EMDR in als mensen met veel angst en paniek reageren op dagelijkse situaties. Daarvoor hoeven we niet al te veel over de ervaring zelf te praten.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Titia

Tarieven

  • kindsessies en ouderbegeleidingsgesprekken: € 80,00 (55 minuten)

 

Er zijn eventuele (gedeeltelijke) vergoedingsmogelijkheden. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering.

 

 

Werktijden

Sessies worden gepland op maandagochtend en woensdag van 9.00 - 17.00 uur. Telefonische bereikbaarheid is het grootst op maandagmiddag. Op andere dagen (di-vrij) beperkt. Ik bel ik u terug zodra het kan.

Openingstijden

Maandag sessies: 9 - 13 uur
Dinsdag -
Woensdag sessies: 9 - 17 uur
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |