Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Drs. Jeannette Smole | Coach en relatiecoach

Coach-en-relatiecoach-IJsselstein
Coach IJsselstein
Achtersloot 19
3401 NR IJsselstein
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach IJsselstein

N.B. CORONA. Vooralsnog loopt de praktijk gewoon door. Er is hier voldoende afstand tot elkaar te houden. Na elke sessie worden de contactpunten ontsmet.

 

Ik ben Jeannette Smole, psycholoog en coach. Met coaching werk je in deze praktijk in een kort traject aan een concrete verandering van jouw situatie. En vooral met zichtbaar resultaat. We richten ons op de dingen waar jij tegenaan loopt. In individuele coaching ben je welkom voor jezelf en in relatie-coaching voor jou en je partner. Met 5 sessies al kun je jouw leven een nieuwe richting geven. 

Coaching IJsselstein-Nieuwegein voor individuele coaching en relatiecoaching. Voor mensen van Nu. Oplossingsricht werken aan een duidelijk doel. Kortdurend en helder. 5 dagen per week afspraken, ook 's avonds.

 

Maatwerk voor jouw situatie omdat iedereen en ook elk probleem recht heeft op een eigen aanpak. Professioneel, persoonlijk en altijd gericht op zichtbaar resultaat. 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Jeannette

Opleidingen & registraties

  • Rijksuniversiteit Utrecht;
  • Phoenix Opleidingen Utrecht;
  • Nederlandse Academie voor Psychotherapie Amsterdam;
  • RINO Amsterdam;
  • HBO Psychosociale therapie Rotterdam.
  • Jaarlijkse bij- en nascholingopleidingen.

 

Specialisatie-opleidingen: Relatietherapie, Rouwverwerkingstherapie, Systemisch werk en karakterstucturen, NLP, TA, EFT, Schematherapie, Professionele communicatie, Lichaamswerk.

 

AGB-codes praktijk en psycholoog: 94-061484 / 94-009547. 

 

Registraties: LSR; NVPA; NVRG; RBCZ; SCAG; TCZ; TP; Vakgroep Psychologen.

Specialisaties

Mensen komen bij Coaching IJsselstein-Nieuwegein voor heel verschillende dingen. Toch zijn er wel raakvlakken aan te wijzen. Het gaat vrijwel altijd om een verandering in de leefsituatie waardoor je vastloopt in je oude manier van doen.

Dat kan op je werk zijn, als je te dealen hebt met veranderingen zoals bijvoorbeeld een nieuwe leidinggevende, een bedrijsfusie of een verhuizing. Verhoogde werkdruk zorgt voor stress en heeft als risico dat je het plezier in je werk stap voor stap kwijt raakt. In een kort coachingstraject valt hier vaak al snel resultaat te boeken.

Persoonlijk komen mensen omdat ze zelf iets willen doen om de veranderingen in hun privésitatie beter te kunnen hanteren. Zo zorgen nieuwe relaties er vaak voor dat mensen hun eigen oude gewoontes willen wijzigen. Oude gewoontes op elk gebied zoals te snel boos worden, te weinig aandacht geven aan de wensen van de ander, maar ook in de kramp schieten van bindingsangst of verlatingsangst en te veel claimen. 

Maar ook veranderingen met ouders die afhankelijk worden van hulp, problemen met kinderen van welke leeftijd dan ook, partners die ongewenste veranderingen hebben aan te gaan in hun gezondheid, hun werk of beperkingen die hun leeftijd met zich meebrengt.

Naast dit alles komen veel mensen hier voor relatiecoaching. Partners komen in principe tegelijkertijd in het coachingstraject. We werken met een duidelijke vraag waarvoor jullie beiden een oplossing willen. Een gezamenlijk doel bereiken met gezamenlijke inzet, daar gaat het om bij relatiecoaching.Tarieven

Per 2021
  • Individuele therapie: € 100
  • Relatietherapie: € 70 per partner
  • Personal Coaching € 121 incl BTW

Na 20.00 uur is een verhoogd tarief van toepassing

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |