Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Yvonne Jongen | Coach Counselor

Coach-Counselor-Venlo
Noordervaartlaan 29
5916 SR Venlo
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Mijn naam is Yvonne Jongen en ik werk al geruime tijd als coach/register counselor in Venlo binnen mijn praktijk. Hier ontmoet ik mensen met uiteenlopende klachten, vragen en problemen. Dit kan te maken hebben met je relatie die niet meer lekker loopt, problemen op je werk of gewoon niet lekker in je vel zitten door allerlei gebeurtenissen die ons allemaal treffen in het leven. Door middel van gesprekken (oplossingsgericht) en individuele trainingen breng ik mensen weer in contact met hun idealen of wensen.

 

Ook begeleid ik echtparen om weer gelukkig te worden binnen hun relatie en laat hun zien wat de patronen zijn waarin ze zijn vastgelopen. Door deze inzichten kunnen de partners weer anders kijken naar elkaar waardoor de relatie weer veilig en gehecht gaat voelen.

 

Door mensen te prikkelen spoor ik hun aan om buiten de kaders te leren denken om zo op een andere manier naar zichzelf te leren kijken en ze te stimuleren om nieuwe stappen te durven zetten. Dit kan net het zetje geven bij verandering in gedrag, het omgaan met een bepaalde situatie of bij nieuwe stappen in werk en leven.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op je bent meer dan welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Online therapie

Wij werken ook via Skype of Messenger. Mocht u hulp nodig hebben en niet weten hoe dit werkt, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder. Mocht u nog een andere vorm van video contact willen gebruiken, vraag naar de mogelijkheden.

 

Opleidingen & registraties

NOBCO

Tarieven

Individueel gesprek 99,50 per uur

Prijzen zijn exclusief BTW

Openingstijden

Maandag 9.00- 19.00 uur
Dinsdag 9.00- 19.00 uur
Woensdag 9.00- 19.00 uur
Donderdag 9.00- 19.00 uur
Vrijdag 9.00- 13.00 uur
Zaterdag op aanvraag
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |