Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Maaike | Bewustzijns- Coach, Counselor, Integratief Therapeut & Hypno-Therapeut

Bewustzijns- Coach, Counselor, Integratief Therapeut & Hypno-Therapeut - Spaarndam - Maaike
Coaching Spaarndam
Ringweg 97
2064 KJ Spaarndam
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Spaarndam

Mijn praktijk is voor degene die angst, paniek, een lage eigenwaarde, stress, vermoeidheid, trauma(s) ervaart. 

Voor degene die de mensen om zich heen belangrijker vindt dan zichzelf en dit anders zou willen, die onrust ervaart maar niet goed weet waarom en die niet lekker in zijn vel zit maar niet kan duiden wat dit maakt! Ik kijk graag met jou samen wat werkt voor jou. 

Ik heb er namelijk alle vertrouwen in dat de oplossing voor elke uitdaging altijd in jezelf te vinden is! Wees van harte welkom!


Praktisch en betrokken

Hoi, ik ben Maaike geboren 31 maart 1984, moeder van 2 dochters en getrouwd met Patrick. 

Mijn praktijk is er voor jou om in gesprek met mij op zoek te gaan naar wat werkt en past bij jou. Als coach werk ik samen met jou aan bewustwording, erkenning en acceptatie van je patronen en aan nieuwe manieren om hiermee om te gaan.

Tijdens dit proces richten we ons vooral op wat er goed gaat. We maken gebruik van je kwaliteiten, vermogens en je sterke kanten. Zo ontstaat er ruimte, vertrouwen en veerkracht waardoor je de regie op jouw leven kunt (her-) pakken. 

Je leert bij mij eerst verbinding met jezelf te maken, waardoor het denken, doen en voelen weer samenkomen. Je wordt hierdoor bewuster van jezelf en dit is nodig om de door jou gestelde doelen te behalen. 

Ik werk in verbinding met jou, praktisch, spiegelend en betrokken. Vanuit kennis, ervaring en vertrouwen, vanuit mijn hart, intuïtief, op maat, kortdurend waar mogelijk en lang waar nodig. 

Jou het gevoel geven dat je er mag zijn, gezien wordt, niet alleen bent en dat je zelf alle tools heb om te zijn wie je bent. Dat is wat ik te bieden heb in mijn werk. Door dit met een open mind en nieuwsgierigheid te doen help ik je met inzicht te krijgen in je denken en handelen en de mate van invloed  die je hier op hebt. 


Een vertrouwelijke sfeer

In de samenwerking met jou vind ik het belangrijk dat er sprake is van een fijne en vertrouwelijke sfeer. Tijdens het intakegesprek zal er ervaren worden of er sprake is van een werkbare klik tussen ons. Deze is absoluut nodig om een goede samenwerking aan te kunnen gaan. 

Ik volg intervisie, supervisie, (bij)scholing om kwaliteitsvolle coaching te kunnen blijven garanderen!

Spreekt mijn manier van werken jou aan, neem dan contact met mij op! Wees van harte welkom!

Lieve groet, Maaike

Opleidingen & registraties

Al jong wist ik dat ik wilde werken met mensen, mensen helpen, naar ze luisteren en ruimte geven aan emoties. Want voelen is helen. 

Na jaren van zelfonderzoek, zelfzorg en opleidingen is het voor mij bevestigd dat ik mijn levenservaring, kennis, natuurlijke gave en dat wat ik geleerd heb binnen de opleidingen wil inzetten om anderen op weg te helpen in hun proces.

De volgende opleidingen heb ik daarvoor gevolgd:

Nova Collega Haarlem Noord " Sociaal Pedagogisch Werker BOL4" 2002 - 2005
InHolland Haarlem "Sociaal Pedagogisch Hulpverlener" 2009 - 2012
BGL & Partners "Counseling met verbeeldingskracht" / "Brede coach en counseling opleiding" 2015 - 2016
BGL & Partners "Integratieve Psychotherapie" 2016 - 2018
ACT Guide - Basis opleiding ACT (Acceptance & Commitment Therapy) 2022

Sinds 14 september 2016 ben ik lid van de beroepsvereniging  ABvC voor Counseling. Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ.

S.C.A.G. 14675
RBCZ 180305R
ABvC 118185

Specialisaties

Coaching is er voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien. Bij mij in de praktijk komen vooral mensen die voelen dat ze iets willen veranderen bij zichzelf omdat ze niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten wie ze zijn of wat ze willen. Vaak komt hier ook een gevoel van stil staan bij kijken. De vraag: "Doe ik wel wat ik leuk vind en goed kan?"  en "Haal ik wel alles uit het leven?" komen voorbij. 

Samen onderzoeken we wat hier onderliggend aan is en waar deze vragen vandaan komen. De oplossing voor elke uitdaging is altijd te vinden in jezelf. 

Middels verschillende oefeningen gaan we opzoek naar wat werkt voor jou en wat de antwoorden zijn op de vragen die jij hebt! Wees nieuwsgierig naar jezelf en de mogelijkheden om alles uit het leven te halen wat erin zit!

De frequentie en de duur van de begeleiding is in onderling overleg. Gezien iedereen uniek is, is elk traject op maat. Gemiddeld is de duur van een traject tussen de 5 en de 20 sessies.

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

De coachingsvragen die het meest voorbij komen in mijn praktijk zijn:

  • Wat maakt dat ik niet gelukkig ben?

 

  • Zit ik wel op mijn plek in mijn werk?

 

  • Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven?

 

  • Wat maakt dat ik zo een last heb van bepaalde eigenschappen van mensen?

 

  • Ik heb moeite met het geven van mijn eigen mening en daar heb ik last van.

Tarieven

Intake tarief (60 min)70,-
Regulier tarief (60 min) 85,-
Zakelijk tarief (60 min) Vraag een offerte aan

Door mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging ABvC voor Counseling en aangesloten te zijn bij de RBCZ heeft dit als voordeel dat Counseling of behandeling overige psychosociale therapie vanuit de aanvullende verzekering (deels) wordt vergoed door een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Vraag dit na bij je verzekeraar of ga naar www.zorgwijzer.nl. 


Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag ochtend

Sessie tijden worden in overleg geplant met elkaar.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |